Даровитите деца на СУ „Йордан Йовков“

На 20.01.2017 г. от 14.00 ч. в зала „Европа” на Доходното здание се проведе традиционната Церемония по награждаване на деца с изявени дарби за 2016 г. Номинацията изисква учениците да имат успех и постижения, определени като І, ІІ и ІІІ място от конкурси в областта на културата, изкуството, науката и спорта – общински и регионални етапи, национални олимпиади, състезания, държавни първенства по различни видове спорт.

Специална комисия по награждаване отличи 208 ученици от 11 общински и 6 държавни училища, в това число и СУ „Йордан Йовков“ – Русе.

На събитието присъстваха г-н Пламен Стоилов, кмет на Община Русе, г-н Иван Григоров, заместник кмет Хуманитарни дейности, г-жа Ирена Петрова, директор дирекция Култура и образование, г-н Сашо Щерев, началник отдел Образование, младежки дейности и спорт, г-н Димитър Райнов, началнник РУО, директори на училища, преподаватели, треньори, родители и гости.

Постиженията на учениците от СУ „Йордан Йовков“ – Русе, още един път доказват дарбата на всеки един от тях да се състезава и да печели.

Училищното ръководство поздравява наградените ученици и им пожелава бъдещи успехи!

Честито!

aaabbba c b

Top