ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Александър Кадиев чѐте на учениците от СУ „Йордан Йовков“ – Русе 

Днес, 30.09.2021 г. учениците от 10-ти и 11-т класове на СУ „Йордан Йовков“ с интерес слушаха и гледаха актьора и телевизионен водещ Александър Кадиев в 10-то юбилейно издание на кампанията „Походът на книгите“. По забавен и интересен начин той успя да привлече вниманието на публиката с откровенията си за приятелството и разбирателството между хората.
Сподели, че актьорската професия му е призвание и не е било трудно за него да тръгне по този път и че тя му дава възможност да се чувства щастлив, като чрез нея помага на хората да се забавляват.
Майсторското изпълнение на басните „Лъвът и плъхът“, „Гълъбът и мравката“ и „Лъвът и комарът“ на Лафонтен завладя аудиторията.
 Александър Кадиев изтъкна пред учениците, че човек трябва да се вглежда в малките неща, които са важни по пътя към успеха и пожела на своята публика самите те да станат посланици на знанието и пренесат идеята на кампанията – да четем и да бъдем добри.
Срещата на Александър Кадиев с ученици от СУ „Йордан Йовков“ – Русе е част от инициативата „Известни българи четат на деца“ в рамките на Националната кампания „Походът на книгите“.

Please follow and like us: