ВАЖНО!

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И УЧЕНИЦИ,

От днес, включително, и след края на грипната ваканция, като превантивна мярка срещу разпространението на грип, остри респираторни заболявания и възможни случаи на COVID-19 за вас и за вашите семейства е необходимо:

  1. Не напускайте дома си без да е наложително!
  2. Не се събирайте с приятели и съученици където и да е – в заведения, фитнес зали, спортни зали, дискотеки, магазини !
  3. Избягвайте да се ръкувате и прегръщате с близки, с които се срещат при необходимост!
  4. Подгответе си лични предпазни средства (гел за дезинфекция на ръцете, мокри дезинфектиращи кърпички).
    Използвайте активно и отговорно всички средства за лична хигиена!
  5. Отменят се всички извънкласни и извънучилищни дейности до следващо съобщение. /пътувания, състезания, празници и т.н/

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И УЧЕНИЦИ

СЛЕДЕТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, ПУБЛИКУВАНА НА САЙТА НА УЧИЛИЩЕТО!

Бъдете здрави и  пазете вас и близките си!

Кремена Кръстева

CoronaVirus Mediko – Информационен лист

Уважаеми колеги, ученици и родители! По препоръка на Националния оперативен щаб и заповед на министъра на здравеопазването дните от 6 до 11 март 2020 г. се обявяват за неучебни за училищата в цялата страна. Заповедта се издава във връзка с регистрирания нов епидемичен подем от грип и остри респираторни заболявания и в условията на епидемично разпространение на COVID-19 в световен план. Целта е превенция и ограничаване разпространението на вирусните заболявания и опазване здравето на децата и учениците. Занятията в училищата ще бъдат възобновени на 12 март (четвъртък). Учебният материал следва да бъде преструктуриран по преценка на преподавателите. В този срок ще бъдат отменени и областните кръгове на олимпиадите и състезанията за ученицитe. Нови дати ще бъдат допълнително обявени.

Към заповедта

ВАЖНО! – Информация от РУО – Русе

Please follow and like us: